• 22

    Feb

    Experience Singapore

    Last December, I had a chance to visit Singapore to join National Leadership Development Conference held by AIESEC Singapore! It was such a very great opportunity for me to be able getting in touch and have friends from all over Asia, Europe, Australia and so on. Experience to work with people across the world
  • 18

    Feb

    Beautiful Indonesia...

    Many people said how beautiful Indonesia is, How Indonesia is worth to travel. But, have you prove it guys? I did prove it! Last january I went to Padang, West Sumatera for a week to join National Conference held by AIESEC Indonesia and AIESEC universitas Andalas. I will not tell you guys about great the conference was, but I will spesifically tell you guys about my post-tour after the conference that I experience in Pagang Island. Soooooo damn beautiful!!! On the boat, on my way to Pagang island. I keep trying to upload my picture here, but I d...
  • 7

    Jan

    Rujakan bareng blogger...

    Hari ini, saya rujakan bareng sama sesama blogger surabaya di kantor detik loh :) Acaranya simpel, sederhana, dateng, kenalan dan ngomongin bareng acara ulang tahun detik surabay untuk februari mendatang. Tertarik? Tunggu apdetan saya selanjutnya!!
  • 22

    Nov

    Me now.....

    So who me, who’s Herdiani? Well I’m just a student from law Faculty in the 3rd semester in Airlangga University who desperately wished to be a life traveller someday since she’s been falling in love for being traveler… My first world traveling was in India,
  • 8

    Aug

    my 1st week in the Bollywood Country!

    Hi Blogger :D Alhamdulillah akhirnya bisa getting in touch with internet connection! hahaha LOL! Been hoping to write some experience about my exchange di India nih ;) Jadi, pernah denger tentang AIESEC ?! Jadi, dari tanggal 1 Agustus kemaren aku exchange via AIESEC dan kemanaaa?! Ada yang bisa tebak?! It’s INDIA! hahahaha :) Jadi kenapa pilih India?! 1. Karena India nggak jauh beda sama Indonesia. Jadi kalo mau bikin perbedaan sama persamaan lebih mudah. Sama-sama negara berkembangnya. 2. India mempunyai kebudayaan super kental :) dan benar saja, ketika sampai disini, di jaman yang modern ini, perempuan india masih mengenakan sari, kurti dan pakaian khas tradisi india lainnya :0 3. Karena hampir setiap buku travel yang saya baca bilang kalo:
  • 4

    Jul

    High Recomended! Hotel Santika Pandegiling, Best 3 Stars Hotel!

    Dear my virtual-blog-reader :D Yeaaah, we meet again at this chance. So, guys, How was your holiday so far? Got my tips to do for your cheappy holiday? If not, hope you got it much better than mine :p Well, for the next post I’d like to tell you about one of my experience last weekend at Hotel Santika Pandegiling Surabaya with blogger community DBlogger Suroboyo supported by blogdetik.com. Jadi, sebanyak 20 Blogger yang telah menggunakan blogdetik.com melalui komunitas DBlogge
  • 1

    Jul

    5 Alternative things to do for your Holiholiholiday Guys ;)

    Yeaaah, It’s been such a looooong time no posting guys. Been missing blog-world! Blogwalking, blogger-friendship, euuuuh I dooooo miss my writing time :( I’m waiting ’till next year, when I finish my study in ITS, I’ll write everything I waaaaaant :D Enough Complaining. Next week, anak kuliahan bakal libur. Yeaaaah liburaaaaaaaaaan \m/ Libur itu berarti waktu tidur yang lebih banyak! Waktu leyeh-leyeh dan leha-leha lebih panjaaaaang dan waktu buat hang-out sama temen lebih banyak. Ohmyy, can’t wait for that :p So guys, sudah ada planning kah buat liburan? Budgetnya berapa nih? Nah, kalo pengen memanfaatkan waktu liburan tapi nggak tau mau ngapain, ikutin cara seruku menikmati liburan SUPER MURAH ALA HERDII :D nyihihhihihihihi. Dijamin asik dan mancaaaaaab.
  • 29

    Dec

    I'm BACK ! YES I'M BACK :)

    Hullo blogger ! It looks like almost a year since the last time i wrote something on my blog . Yeah, i confess, in recently year i’ve got sooooo many things to do and poor me! I did not have much time to write, or even to think about my writting -______-” And my problem was getting complicated when this semester i was studying both ITS (D3 Chemical Engineering) and also UNAIR (Law). Yet, it’s been soooo wonderful semester! I got many things to be done, so busy and still I enjoy it. Ternyata memang kuliah dua itu sesuatu yang melelahkan sekali ;) untungnya sangat enjoy ! Menyukai kedua bidang ini sebenarnya, tapi entah kenapa semakin hari semakin pilih kasih. hihihi, saya semakin banyak belajar hukum dan sedikit demi sedikit mulai mengurangi materi belajar untuk ITS. Su
  • 21

    Mar

    saya kangen bangeddddddd ..

    iya, itulah katakata yang selama ini terngiang keras sekali ditelinga saya. saya kangen bangeddddddd…… KANGEN NULIS ! KANGEN BLOGWALKING ! KANGEN NGOMEN POSTINGAN ORANG ! KANGEN NGEHAPUS SPAM ! *dan baru saja menghapus 1046 komentar sampah diBLOG saya ini* at least, saya beneran kangen.. sekangen-kangen nya saya didunia ini ya sama blog saya ini… Jadi, apa yang membuat saya kangen. Ini, saya tunjukkan . Betapa saya berada diantara orang-orang yang membuat hidup saya ribetttt tapi bermakna =D ini jurusanku tercinta, D3 Teknik Kimia FTI ITS
  • 16

    Sep

    HoLideii in de hoiii =D

    HOLLLAAA SEMUUA TEMAN BLOGGERR !!! Duuh! Kangennya nuliiss.. Kangennya coret-coret.. Maafkan aku yang menghilang tanpa kabar. Ternyata kuliah di ITS memang melelahkan ya. Alhamdulillah keterima D3 Teknik Kimia dan sepertinya saya nyasar dijurusan ini. Secara aku nggak bisa kimia! Huhu* Tapi ada kabar gembira… seneng deh kemarin barusan aja buber *buka bersama* sama temen-temen SMA. Wow ! Adaaaa ajaaaa yang berubaaah ! Banyaaaaak banget kejadiian yang bisa di share bareng. Termasuk kegiatan poto bersama yang tidak boleh dilupakan.
- Next

Author

Follow Me